DANSK DERBY 2012

 

Velkommen til
DFDS Seaways Dansk Derby 2012

 

 

 

Derby - galopsæsonens højdepunkt både her og i alle andre lande.

Derby - et forjættende ord, der fra fuldblodssporten er hentet til mange andre sportsgrene, som et kvalitetssymbol - en indikation af det særlige, det store - og det festlige!


Hvad gør et Derby til noget helt specielt?

 

Det er umuligt at forklare. Naturligvis taler Derby i første række til de mennesker, der til daglig færdes i fuldblodssportens festlige og farverige verden, men for millioner af mennesker verden over er Derbyet blevet til noget magisk. En begivenhed, der står som sommerens højdepunkt.

Intet løb kommer på højde med Derbyet. Det er det løb ejere, trænere, jockeys og opdrættere allerhelst vil vinde, og fuldblodsverdenen er fuld af historier om mennesker der har ofret millioner af kroner på at få en Derbyvinder - og også om dem, der har ofret formuer forgæves.


 

Hvad kræves der for at blive Derbyvinder?

 

Først og fremmest naturligvis, at hesten er den bedste på dagen, at den har temperament til at stå en Derbyforberedelses strabadser igennem, at den har evne på distancen samt den nødvendige hurtighed til slut. Har den disse egenskaber, kan den blive Derbyvinder.

På papiret ser det måske ret let ud, men bag hver af de heste, der går til start i DFDS Seaways Dansk Derby ligger træneres, jockeys og staldfolks hårde og krævende arbejde for lige netop at have deres kandidat klar til minuttet.

- Søndag den 24. juni får dette års Derbykandidater den absolut eneste mulighed for at blive Dansk Derbyvinder - og kun én hest skriver sig ind i historien som vinder af det 103. Danske Derby i Klampenborg.

 

Årets største galopdag står for døren - rigtig god fornøjelse!

Filip Zwicky
Scandinavian Raceweb

 

 

 

 

 

Tigress Eleven

Derby-vinder 2011

 

 

Søndag 24. juni

Portene åbnes kl. 10.00

 

 

HATTEKONKURRENCEN

 

 

Intet Derby uden Hattekonkurrence! Læs mere!

 

 

DERBY-BAROMETER!

Hvordan ser Derbyhestenes chancer ud lige nu?
Tjek Galopsport.dk's Derby-Barometer her!

 

 

MORGENGALOPPEN

 

 

Den traditionsrige mandag morgen med præsentation  af Derbyhestene. Læs mere!

 

 

 

LODTRÆKNING AF STARTSPOR

 

 

Vær med når der trækkes lod om Derbyhestenes startspor. Læs mere!

 

 

DFDS Seaways Dansk Derby 2012 - Søndag 24. juni fra kl. 10.00 - Klampenborg Galopbane - Klampenborgvej 52 - 2930 Klampenborg